1 Ocak 2013 Salı

01.01.2013







            Bu resmi yayınlamaktan hicap duysam da, şu anki durumum bundan ibaret. Düne kadar uslanmadan ümit beslediğim iki adet bilet ( birini sol, diğerini sağ elimle çektiğim) karşımda bel bel bana bakıyor.


   
    Soldaki görüntünün değere dönüştüğü bilete sahip olanlara kem gözle bakmayıp, güle güle harca diyorum. Sağ taraf için ise ŞANSZEDELER klübü kurdum, bekliyorum.



         Her yıl eşi dostu uyarıp talkım veren, gece 24.00 de nar kırma töreni düzenleyen ben, ne olduysa bu yıl unuttum gitti. Sabah yan komşunun kapısının önünde parçalanmış bir adet narı görünce kendime geldim. Eeee yaşlanıyoruz. :(


   
        Konuyu yine bilete getireceğim. İşi bitmiş, görülmüş, bilumum fişi- faturayı buruşturup çöpe atsam da, bu biletler önümüzdeki yılbaşına kadar elimin altında olacak. Şimdilik  internetten sorguladığım, bugün alacağımız gazetede numaraların arasında gezindikten sonra bayiiden alacağım listeden de teyit edeceğim numaralar, gerekirse bir Ankara yolculuğuna kadar uzanıp Milli Piyango İdaresi'nin ilk kayıdı ile karşılaştırılmadıkça ikna olmayacağım. :)



         Şaka- maka derken yeni bir yıla daha girmeyi kısmet etti Yüce Rabbimiz. İyisi ile kötüsü ile, yaşadığımız her bir gün için O'na şükretmeliyiz.



        Sağlık ve huzur dileklerimle.





2 yorum:

  1. ::))) Güldürdünüz Rayegan hnm. Ben çıkmaz diye bilet bile almıyorum. Sonuçta hüsrana uğramıyorum. 20 sene evvel benim aldığım biletin üç yanında kalan bilete ikramiye çıkmıştı, okadar yaklaşmışım üç yanındaki bileti çeksem ben kazanacakmışım... sonra bidaha almadım.
    Yeni yılınız kutlu olsun. İstekleriniz, hayalleriniz gerçekleşsin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında maksat muhabbet olsun.:) Sadece yılbaşı ve doğum günümde alıyorum ben de. Yoksa büyük emeller beslediğim bir şey değil. Üç bilet ötesi durumu gerçekten can sıkıcı. Yine de sağlık olsun.

      Yeni yıl inşallah hepimize güzel şeyler getirsin. :)

      Sil