26 Kasım 2009 Perşembe

Bu ilk değil ki :-(((((


12 Kasım tarihinde, klavye marifetiyle döktürdüğüm yazımın son cümlesi
ne yazık ki gerçek oldu. Yaşamım boyunca; elimde olmadan, ama çok içten güldüğüm tüm gariplikler gün oldu birer birer başıma geldi. Bu da sonuncusu.
.
Evet, Oğul'cuğumun beş gün süren sınav maratonunun son günü evimize getirdiği virüscüklerle, halen baş etmeye çalışıyoruz. İlk iki günü her zamanki yöntemlerimizle geçiriyorduk ki, içimize düşen kurt bizi hastaneye gitmeye zorladı. Adeta domuz avına çıkmıştık. Genç Doktor'umuzun kısa süren muayenesi ve ciddi bir laboratuvar araştırması yapılmadan koyduğu teşhis H1N1 idi.
.
Anne-Oğul bu virüsleri pek sevmiş olacağız ki halen çift hoparlör öksürmeye devam ediyoruz. Allahtan ateşli safhayı atlattık, bağışıklık sistemimizi güçlü tutma faslındayız. Bir bayram arifesine yakışmayan ruh hali içerisinde ''Buna da şükür'' diyerek ve en azından bilgisayarlarımızın başına oturabilecek gücü bulabilmenin keyfini yaşamaya çalışıyoruz.
.
Adı her ne olursa olsun, griple başedebilmenin tek bir yolu varmış, bunu çok iyi öğrendik; bünyeyi sağlam tutabilmek. Taze sıkılmış portakal suyu, Asu'cuğumun ''Atom Çayı'' (içinde ıhlamur, elma, tarçın, karanfil, .......ismini aklımda tutamadığım muhtelif baharatlardan oluşuyor) Gerisi yalan.
.

Sağlık ve huzur dileklerimle.
.
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

2 yorum:

  1. Canım ya çok geçmiş olsun, hem sana hem oğluşuna. Daha iyi olduğunuza sevindim, öksürüğe gelince ben geçen bayramdan bu yana misafir etmekteyim kendiini.
    Bu işin en güzel yanı artık grip olur muyum korksunu ortadan kaldırması, bağışık oldunuz böylece.
    Hepinizin bayramını kutluyor, sağlıklı nice bayramlar diliyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Leylak'cığım,
    Çok şükür ilk günlere göre iyiyiz. Gerçekten farklı bir hal yaşadık. Halen sersemliğini atmaya çalışıyoruz üzerimizden. Öksürüğün en etkili çözümü YÜN {;-)))
    Ben de senin ve tüm ailenin bayramını kutluyor, sağlık, huzur dileklerimi yineliyorum.

    YanıtlaSil