6 Mayıs 2009 Çarşamba

Kuşku


Kuşku; insanı rahatsız eden bir duygu, sinir bozucu bir belirsizlik hali. Zaman zaman hepimiz yaşarız bunu. Konu olarak seçmemin nedeni, tam da bugün bu duyguyu yaşıyor olmam.

19 Nisan tarihli yazımın ( Ayna,terazi) ayna ile ilgili bölümü, bugün izlediğim ''Avrupa Yakası'' dizisinin bir bölüm senaryosuydu. Bir butikte geçiyordu ve benim anlattığım şekilde canlandırıldı.

Sıradan, güncel bir olay olsa kuşkulanmayacağım. Konu, yani butiklerde kullanılan hileli aynaların yeni birşey olmadığını zaten biliyoruz. O halde, benim yazımın hemen ardından senaryolaştırılması bir tesadüf müdür?

Yoksa, yeni konu bulmakta sıkıntı çeken senaristler bloglardan sorgusuz sualsiz malzeme mi çalmaya başladılar. Öyle ya bedelsiz ve zahmetsiz kaynak kimin işine gelmez. Yine de şimdilik bunu sadece bir kuşku olarak bir köşeye yazayım. Gülse Bilse'ye olan sevgimi yitirmek istemiyorum.

Sağlık ve huzur dileklerimle




1 yorum:

  1. eeee demek ki önce davranıp bir senaryo siz yazacağıdınız. ondan sonra bu serzenişler beyhude. bu haftaki yazın da başka bi diziye senaryo olursa bu dikkate değer bi durum demektir.
    kurtlar vadisi pusu da senin bir yazından esinlenirse, eğer bu olursa bir dizi yapalım biz de: "blog yazarı kuşku" mesela.

    YanıtlaSil