28 Temmuz 2009 Salı

İsim değişikliği


8 Temmuz tarihli ''Yeni misafirimiz'' başlıklı yazımda, ciğerimizi paralayan feryatlarına dayanamayarak evimize aldığımız mazlum kedicikten bahsetmiştim. Korkak, ürkek bir haldeydi geldiğinde. Diğer kedilerden kaçıp saklanmaya çalışıyordu ve bu sevimli konuğumuza Gar-Field ismini yakıştırmıştık.
Bugün artık bu ismin O'nun için yeterli olmadığı inancındayız. Sıkı durun! Yeni adı:
YEDİ BELA HÜSNÜ

Diğer kedilerimiz ve tüm aile bireyleri olarak bu küçücük şeytan çekicinden illahlah dedik. Müslüm Gürses konserinden çıkmış gibiyiz. Kollarımız, bacaklarımız kesikler içerisinde, elimizde kolonya şişeleriyle dolaşır hale geldik. Allah sonumuzu iyi etsin.

O'nun da kendince haklı nedenleri var elbette. Bir anne şefkatinden yoksun. Eline geçen herşeyi emmeye çalışıyor. Hayata 1-0 yenik başlamış. Kimbilir bizden önce ne zorluklar çekti. Sağ kalabilmek adına nasıl bir savaşın içindeydi. Biz bulduğumuzda, kaç günlük açlığın feryadıydı kısılmış incecik sesi. Artık O bir küçücük aslan, bir kabadayı. Kuyruğunu yandan yandan bukle gibi kıvırıp hareket halindeki herşeyin üzerine atlıyor. O bir YEDİ BELA HÜSNÜ. Herşeye rağmen yine de çok tatlı, çok sevimli.

Sağlık ve huzur dileklerimle.

2 yorum:

  1. Yaaa, kızma ona annesi. Baksana şu koca kulaklıya nasıl masum bakıyoooo. Buluğ çağına girdi. Ona biraz zaman verin, büyüsün, ortama alışsın. Hiperaktiftir belki. Bir pedegoga götürün. Söz uslanacak. Zavallı masum öksüz yavruya bu isim verilir mi. Yedi Bela Hüsnü. Çok ayıp. Kınadım sizi. :))))))

    YanıtlaSil
  2. Yufka Yürekli Nino'm,
    Hüsnü'nün sesi sana uzaktan hoş geliyor. Birlikte bir gün geçirmeni isterim. Zaten üzülme,o yazıyı yazmak benim için bir çeşit dertleşmekti. Şu an hafifledim. Gerçekten onu çok seviyor ve yaşama kafa tutmasını takdirle izliyorum.

    YanıtlaSil